Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL, 2022 Üniversite sınavında dereceye giren öğrencileri, idareci ve velileri makamında kabul ederek tebrik etti.

Okulumuz öğrencilerinden TYT Türkiye 116.sı Nevşehir 1.si Emre BİÇKES, Y-EA Türkiye 451.si Nevşehir 1.si Ahmet Salih ŞİŞMAN (Aleyna Girgin öğrencimiz temsil etmiştir) Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ ve Rehber Öğretmeni Mustafa Küpeli, Sayın valimiz davetinde üniversite meslek ve tercihler hakkında sohbet etmişlerdir.

Sayın valimiz, öğrencilere ayrı ayrı meslek ve gelecek planlarını da sorduktan sonra tüm katılımcı öğrencilere hediyelerini sunarak, iyi dilek ve temennilerde bulunmuşlardır.

Altınyıldız Koleji 2022 YKS sonuçlarına göre;

• Tüm Okullarda TYT - Türkiye 116.sı, Nevşehir 1.si
  • Özel Okullarda TYT – Türkiye 666.sı, Nevşehir 3.sü
  • Özel Okullarda Y-EA – Türkiye 451.si, Nevşehir 1.si
  • Özel Okullarda Y-EA – Türkiye 917.si, Nevşehir 2.si Derecelerini almışlardır.

Altınyıldız Koleji Eğitim Kurumları olarak, Nevşehir Valisi Sayın İnci SEZER BECEL’e ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eder, saygılar sunarız.