Altınyıldız Koleji’nin 2023 LGS Türkiye Birincisi İpek Barış okulumuzu ziyaret ederek sınav grubu öğrencilerimizle sınav hazırlık süreci ile ilgili söyleşi yapmıştır.

Sınava hazırlık sürecinde özellikle düzenli ve istikrarlı çalışmanın önemine değinen İpek Barış başarısını, okulumuzun eğitimine, okul kursuna ve öğretmenlerine borçlu olduğunun altını çizerek teşekkürlerini iletmiştir.

7. ve 8.sınıf öğrencilerimizin katıldığı söyleşide İpek Barış tüm soruları büyük bir samimiyetle cevaplamış ve akranlarına örnek teşkil etmiştir. Akranlarından sınav hazırlık sürecini dinleyen öğrencilerimiz; bu süreci nasıl yöneteceklerini, ders çalışma yöntemlerini, motivasyon unsurlarını ve nelerden uzak durmaları gerektiğini öğrenerek çalışma isteklerini pekiştirmişlerdir.

İpek Barış’ın yetişmesinde büyük katkısı olan ailesine, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.