ŞAMPİYON

NEVŞEHİR’İN FİLE SULTANLARI

“ALTINYILDIZ KOLEJİ LİSE KIZ VOLEYBOL TAKIMI”

Türkiye Okul Spor Federasyonunun düzenlediği 2023-2024 yılı Okullar Arası Voleybol Turnuvası grup müsabakalarında Simya Koleji ile final maçı oynayan Altınyıldız Koleji Lise Kız Voleybol Takımımız, maçı 3-0 yenerek şampiyon olmuştur.

Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Seyrani İPEK , Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ, Altınyıldız Koleji Müdür Yardımcılarımız Fatma BUL ve Mustafa KÜPELİ maçı tribünden izlediler. Final maçı sonrası değerlendirme yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ yaptığı açıklamada “Harika bir oyun sergileyerek şimdiye kadar olduğu gibi final maçında da rakibini 3-0 yenerek şampiyon okulumuza şampiyonluk kupasını getiren değerli öğrencilerimizi ve onları yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmenleri Furkan AÇIKGÖZ ve Serkan DEMİR’i tebrik eder, yıldız takımımızın grup maçlarında başarılarının devamını dilerim.” dedi.

ŞAMPİYONLARIN OKULU ALTINYILDIZ’DIR.