Dünya’nın ve Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden olan Sabancı Üniversitesi yetkilileri, Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer vermek için Nevşehir’e geldiler.

Sabancı Üniversitesinde okutulan bölümler, dersler ve gelecek planları hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Soru cevap şeklinde ilerleyen konuşmada öğrenciler üniversite ile ilgili merak ettikleri soruları ilettiler. Ayrıca üniversiteden mezun olan öğrencilerin yurt içi ve yurt dışında yaptıkları çalışmaları hakkında Altınyıldız Koleji öğrencilerine bilgiler verdiler.

Sabancı Üniversitesi yetkilileri, Türkiye dereceleri alan öğrencilerimizin ilk tercihlerinde Sabancı Üniversitesi’ne yer vermeleri ve Nevşehir’de Sabancı Üniversitesi’ne öğrenci gönderen tek okul olması sebebiyle Altınyıldız Koleji Okul Müdürlüğü’ne ve Rehberlik Bölümüne teşekkürlerini ilettiler.