Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi(NEVÜ) kurucu eski rektörü Prof. Dr. Filiz KILIÇ Altınyıldız Kolejini ziyarette bulundu.

Prof. Dr. Filiz KILIÇ, rektörlük zamanında Altınyıldız Koleji öğrencilerine brifing vererek başarılarına katkıda bulunmuştu. Sayın rektör, şuanda da okulumuzun başarılarını takip ettiğini belirtti.

Filiz KILIÇ, Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Özaltın’dan okul hakkında bilgiler aldı ve devam eden başarılardan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Ayrıca eğitime verilen katkıların ve yatırımların Nevşehir’imize ve gençlerimize büyük faydalar sağladığı görüşünü bildirerek okul içerisinde gözlemlerde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı ve okul idarecileri de sayın rektöre teşekkür ederek, ziyaretlerinin tekrarını dilediler.

Altınyıldız Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN, Sayın Filiz KILIÇ’ a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, bundan sonraki hayatında sağlıklı yaşam ve yaptığı tüm çalışmalarında başarılar diledi.