ÖZEL  ALTINYILDIZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

VELİLERİ BAŞARI ÜÇGENİNDE BULUŞTULAR.

 

         Geleneksel başarının adresi olan Altınyıldız Eğitim Kurumlarından Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  başarıda temel oluşturan okul – veli - öğrenci üçgenindeki işbirliğinin sürekliği amacıyla Veli toplantılarını yaptı.

             7 Aralık 2015 Pazartesi ders bitimi saat 17.00 da başlayan 9.10. ve  11.sınıf  öğrenci velilerimizin yoğun ilgi gösterdiği  toplantıda sınıf danışman öğretmenleri, ders öğretmenlerimiz, rehberlik ve psikolojik danışmanlık  servisi öğretmenlerimiz ile karşılıklı  olarak geleceğimizin sağlık neferlerinin en donanımlı şekilde yetişmeleri amacıyla genel durumları , KPSS ye hazırlık çalışmaları, hafta sonu kurslar, Altınyıldız test yayınları, deneme sınavları sonuçları ve öğrencilerimize verilen psikolojik destek çalışmaları hakkında da bilgiler paylaşıldı.

             Toplantıya iştirak eden öğrenci velilerimize öğrenci ara karneleri, KPSS ,deneme sınav sonuçları Altınyıldız Koleji Rehberlik Birimi tarafından hazırlanan “Verimli Ders Çalışma Yolları Nelerdir? ve YGS - LYS Klavuz “ Bilgilendirme Kitapçıkları takdim edildi.

             Toplantı sonrası velilerimizin geri bildirimlerden karşılıklı ziyaret, iştişareler ve iletişim araçları ile  sürekli  işbirliği yapılmasının öğrencilerimizin yetişmesi ve kişisel gelişimlerine katkı sağlandığı için memnun olduklarını dile getirdiler.

Haberi Paylaş: