Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Koleji bünyesinde  3 yıl önce faaliyete giren Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2015-2016 Öğretim yılı sene başı veli toplantısı okul konferans salonunda yapıldı.

Lise Müdürü Özkan KILINÇ ve Müdür Yardımcısı Türkan Yavuz'un konuşmasının ardından ,Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinin tanıtımı yapıldı.

Tanışma programının ardından;

• Ders kitapları,araç gereçleri ve kaynakları
  • Deneme Sınavı tarihleri ve Altınyıldız test yayınları
  • Okul kıyafet ve eşofman
  • Öğrenci servisleri
  • Okul yemekleri
  • Veli toplantı tarihleri
  • Okul rehberlik hizmetleri
  • Teknolojik aletlerin kullanımı
  • Haftasonu kursları
  • Yönetmelikler hakkında bilgi verildi.

Nevşehir'in ilk ve en büyük Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 18 yıllık Altınyıldız Koleji tecrübesiyle öğrencilerine başarılı bir eğitim öğretim vermektedir. 200 civarında öğrencinin öğrenim gördüğü Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin başarılarının devamını dileriz.