ÖZEL ALTINYILDIZ KOLEJİ LİSELERİNDE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI


Özel Altınyıldız Fen,Anadolu,Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde Öğretmenler Günü kutlandı.Okul Aile Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Altınyıldız Koleji Lise öğretmenlerine çiçek takdim ederek günlerini kutlamıştır.
Özel Altınyıldız Kolejinin kuruluşundan beri Almanca öğretmenliği ve bir süre Müdür yardımcılığı görevinde bulunarak, Altınyıldız Kolejinden emekli olan Burçin Gündüz’e emeklerinden dolayı Okul Müdürü Özkan Kılınç tarafından plaket verilmiştir.


Okul konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü Programı büyük bir coşkuyla izlenmiştir.
Hazırlanan programda Türk Dil Kurumu tarafından hazırlanan ''Öğretmene Vefa'' tanıtım filmi izlenmiş, Öğretmenler Gününün önemini belirten şiirler okunup öğrenciler ve öğretmenler tarafından şarkılar seslendirilmiştir.Programın sonunda tüm öğretmenlerin de katılımı ile pasta kesilmiştir.

Öğretmen bir mum gibidir,denmiştir hep.Yani aydınlatan ama aydınlattıkça yok olan.Yanılgıdır bu.Evet,aydınlatmaktır öğretmen olmak ama aydınlattıkça yok olmak değildir.aldınlattığınız her beyinde çoğalmak,boğduğunuz her karanlıkta bahar toprağı olmaktır.bereketli ve doğurgan bir bahar toprağı…Verdiğiniz her bilgi cemre olup düşmüştür zemheri ayazının üstüne ve toprak sıcaktır,su sıcak,hava sıcaktır artık.Dalları meyveye durmuştur artık…Nasıl yok olduğunuz söylenebilir?Şimdi varsınızdır asıl.Büyüyen her fidanda,açılan her goncada renginiz,kokunuz vardır çünkü.

Programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarız.

Haberi Paylaş: