Üniversite ve TEOG Şampiyonlarının Koleji Altınyıldız’da öğrenci kayıtlarına veliler büyük ilgi gösteriyor.

Altınyıldız Koleji,Anaokulu,İlkokul,Ortaokul ve Liselerinde bir çok sınıfta kontenjanlar dolmuş durumda.

Özel Altınyıldız Fen Lisesi,Anadolu Lisesi,Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 9.Sınıf kayıtlarında son şubelere kayıtlar yapılıyor.

2015 yılında Askeri Okullar, TEOG,YGS ve LYS sınavlarının tamamında Nevşehir 1.liklerini kazanarak, Türkiye de ilk dereceleri elde eden Altınyıldız Kolejli öğrenciler kurumlarındaki eğitim kalitesinin  Türkiye’de ilk sıralarda yer aldığını,bunun her yıl sınav sonuçlarıyla ispatladığını belirttiler.

Altınyıldız Koleji yöneticileri kayıtlara büyük ilgi gösteren öğrenci velilerine teşekkür ettiler.