ÖZEL  ALTINYILDIZ KOLEJİ HAZIRLIK KURSLARINA BÜYÜK KATILIM

ALTINYILDIZ KOLEJİNDE 7 GÜN EĞİTİM VE ÖĞRETİME DEVAM EDİYOR

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ  HAZIRLIK KURSLARI YAPILIYOR.

Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji yeni eğitim-öğretim yılında da geniş ve uzman eğitim kadrosuyla öğrencileri Üniversite ve TEOG sınavlarına hazırlamaya devam ediyor. Haftasonu kurslarına bütün sınıflarda öğrenim öğren öğrenciler katılıyor.

Altınyıldız Koleji öğrencilerine büyük bir eğitim desteği sağlayarak her yıl olduğu gibi öğrencilerin en seçkin okulları kazanmasını amaçlamaktadır. Cumartesi ve Pazar günleri 8’er ders saatinden oluşan haftasonu  kurslarına öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve her geçen gün başarılarının daha da artması yönetici ve öğretmenleri de gururlandırmaktadır.

Öğle yemeklerini de okulda yiyen öğrenciler, başarı için hertürlü imkanın bulunduğu Altınyıldız Kolejinde öğrenim görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirttiler.

Türkiye’nin ve Nevşehir’in en seçkin öğretmen kadrolarından birine sahip olan Altınyıldız Koleji’nde, 2015-2016 Öğretim yılı haftasonu kurslarıyla 7 gün yapılan eğitim-öğretim çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir.