2015 YGS ve LYS Şampiyonu Altınyıldız Koleji, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2015-2016 1.Veli Toplantısı büyük ilgi gördü.

Özel Altınyıldız Koleji Konferans salonunda yapılan toplantı Okul Müdürü Özkan Kılınç, Müdür Yardımcıları Korhan Aslaner ve Aykut Değerlier’in açılış konuşmalarıyla başladı.

Sınıf ve Branş öğretmenlerinin kendilerini tanıtması sonrasında Okul Müdürü Özkan Kılınç tarafından; Ders kitapları, araç-gereçler ve kaynaklar, Deneme sınavları, Deneme sınavları takvimi,Yaprak testler, Okul kıyafet ve eşofmanları,Serbest kıyafet günü, Okul servisi,Okul yemekleri, Öğretmen-veli görüşmeleri ,Veli toplantıları,Okul rehberlik hizmetleri, Cep telefonu,Bilgisayar,Televizyon kullanımı, Hafta sonu kursları, Yazılı sistemleri, Yönetmelik konularında  velilerimize bilgi verilmiştir. Sonrasında ise velilerimiz; sınıf öğretmenleri tarafından sınıflara alınarak öğrencilerimizin kitap dağıtımları yapılmıştır. Özel Altınyıldız Koleji’nin 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında da başarılarının devamını dileriz.

Haberi Paylaş: