NEVŞEHİR’İN EĞİTİM CAMİASI, ALTINYILDIZ KOLEJİ FEN VE ANADOLU LİSESİ’NDEKİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdür ve yöneticileri ile Nevşehir’in Ortaokul Müdürleri ve öğretmenleri akşam yemeğinde bir araya geldi.

Lise Kampüsündeki toplantıda açılış konuşmasını yapan Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Özkan KILINÇ, okul tanıtım ve bilgilendirme sunumunun ardından katılımcı misafirlere teşekkürlerini belirterek konuşmasını noktaladı. Ardından Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Seyrani İPEK, misafirlere yemeğe katılımlarından ötürü teşekkürlerini iletti.

Güzel Sanatlar Zümre Başkanı Elif Serra Akgün’ün mini konseri geceye renk katarken katılımcı misafirler piyano eşliğinde yemeğe devam ettiler.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi olarak yemeğe katılımlarından dolayı tüm konuk yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

EĞİTİMDE KALİTE ALTINYILDIZDIR