Geçtiğimiz günlerde Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3D Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavında Altınyıldızlı 12. Sınıf öğrencilerimiz Nevşehir 1.si 2.si ve 3.lük derecelerini almışlardır.

Dereceye giren öğrencilerimiz;

Burak Aydın – Nevşehir 1.si

Furkan Eren – Nevşehir 2.si

Eray Akdemir – Nevşehir 3.sü

Nevşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet SAVRAN tarafından ödüllendirilen öğrencilerimiz, aldıkları başarılarla göz kamaştırdı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite sınavlarında büyük bir özveriyle hazırlanan öğrencilerimiz, sınav öncesi yapılan bu provada bireysel ve kitlesel olarak yine büyük başarılara imzalar atacaklarını gösterdiler.

Altınyıldız Koleji’nin ve İlimizin eğitimdeki başarısını daha yukarılara taşıyan Altınyıldız Eğitim Kurumları’nın fedakâr, başarılı yönetici ve öğretmen kadrosuna teşekkür ederiz.