MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.Sİ ALTINYILDIZDAN


Öğrencimiz Adnan Yağızalp Görür, Einstein Olimpiyatları Dünya Finalleri’nde Dünya İkincisi Oldu!


Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencimiz Adnan Yağızalp Görür, 26-30 Ekim 2026 tarihleri arasında Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Einstein Olympiads 2026 Dünya Finalleri’nde dünya ikincisi olarak uluslararası alanda büyük bir başarıya imza attı.


Dünyanın farklı ülkelerinden öğrencilerin katıldığı bu önemli organizasyonda gösterdiği üstün performansla dünya ikinciliğini elde eden öğrencimiz, ülkemizi, Nevşehir’imizi ve Altınyıldız İlköğretim Kurumunu gururlandırdı.


Akademik başarılarıyla adından söz ettirmeye devam eden Altınyıldız İlköğretim Kurumu, öğrencilerini ulusal ve uluslararası platformlarda başarıya taşıma vizyonunu bir kez daha ortaya koydu.


Dünya ikincisi öğrencimiz Adnan Yağızalp Görür’ü, ailesini ve başarısında emeği bulunan tüm öğretmenlerimizi yürekten kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.


ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU

“Geleceğe Akıllı Adımlar”

Haberi Paylaş: