*ÖZEL ALTINYILDIZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNE KPSS KURSLARI

*DENEME SINAVLARINA BÜYÜK BİR ŞEVKLE HAZIRLANIYORLAR

                  Türkiye’nin örnek okulu Altınyıldız Koleji ilimizde ilk Özel Altınyıldız Anadolu Sağlık Meslek Lisesini açarak kurumsal ve bireysel gelişmenin “Sürekli Eğitim ve İyileştirme” anlayışının uygulanması sonucu gerçekleşeceğine inanarak, çalışmalardaki etkililik ve verimliliğin ekip çalışmalarıyla sağlanacağı anlayışı kabullenerek top yekün ekip çalışmaları ile hizmet sunmaktadır.

                  2015-2016eğitim-öğretim yılında da tecrübeli ve güçlü eğitim kadrosuyla öğrencilerimizi KPSS ve Üniversite  sınavlarına hazırlamaya devam ediyor. Hafta sonu kurslarına bütün sınıflarda öğrenim öğren öğrencilerimiz, KPSS kurslarımıza 11.sınıf Hemşirelik ve Acil Tıp Teknisyenliği alanında devam eden öğrencilerimiz katılmaktadır.

                 Altınyıldız Koleji öğrencilerine büyük bir eğitim desteği sağlayarak her yıl olduğu gibi başarılarının daha da artması yönetici ve öğretmenlerimizi gururlandırmaktadır.

                 Okulumuzda  verilen bilgileri becerileriyle birleştiren, sorumlu, iletişime girdiği bireye  karşı kaliteli sağlık  hizmeti sunan personelin yetişeceği adres olarak tercih edilerek  fark yaratmakta ve insana saygı esasının uygulandığı; çalışan ve hizmet alanlarının beklenti, duygu ve düşüncelerine değer verildiği bir ortamda yetişerek 7/24 sağlık hizmeti sunmak için kendilerini KPSS kurs ve deneme sınavları ile gelişimlerine katkı sağlayan öğrencilerimizle gurur duymaktayız.

                Türkiye’nin ve Nevşehir’in en seçkin öğretmen kadrolarına sahip olan Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  2015-2016 Öğretim yılı hafta sonu kursları ve deneme sınavları ile  eğitim-öğretim çalışmalarına büyük bir şevkle devam etmektedir.

Haberi Paylaş: