BAĞIMSIZ TÜKETİCİ DEĞERLENDİRMELERİNE GÖRE

NEVŞEHİR’İN EN İYİ ÖZEL OKULU YİNE ALTINYILDIZ KOLEJİ SEÇİLDİ

BAĞIMSIZ TÜKETİCİ DEĞERLENDİRMELERİ (INDEPENDENT CONSUMER RATINGS) “2023-2024 EN İYİ ÖZEL OKUL” Hizmet Kategorisi değerlendirmeleri sonucunda insanlardan en çok oy alarak Eğitim alanında Nevşehir’in En İyi Özel Okulu (Best Private School) Altınyıldız Koleji seçildi.

2019-2020, 2020-2021, 2021-2022 Eğitim- Öğretim yıllarında da Best Private School olarak seçilen Altınyıldız Koleji 2023-2024 yılında da Nevşehir’in En İyi Özel Okulu seçilerek 4 yıl boyunca bu ödülü üst üste alma başarısı elde etmiştir.

Bağımsız Tüketici Değerlendirmeleri; her başarının takdir edilmesi ve daha iyi nasıl olunabileceğinin her daim düşünüldüğü bu amaç doğrultusunda Türkiye’nin birçok ilinde anketlerin düzenlendiği ve insanlardan en çok oy alarak belirlenen ürün/hizmet/işletme kategorilerini sınıflandırmaktadır. 2023-2024 değerlendirmelerinde de “EN İYİLERİ” nin belirlendiği eğitim kategorisinde tüm aşamaları geçerek sınıfının en iyisi seçilen Altınyıldız Eğitim Kurumları:

Özel Altınyıldız Kreş ve Anaokulu

Özel Altınyıldız İlkokulu

Özel Altınyıldız Ortaokulu

Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi

Özel Altınyıldız Fen Lisesi yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerini kutluyoruz.

Altınyıldız Koleji 2023-2024 EN İYİ ÖZEL OKUL, BEST PRİVATE SCHOOL ödülünün Nevşehir’e ve Türk Milli Eğitimine hayırlı olmasını diliyoruz.

 EĞİTİMDE KALİTE ALTINYIZ

Haberi Paylaş: