Öğrencilerimizin trafikte daha güvende olması için Nevşehir İl Emniyeti Trafik Şubesi tarafından okulumuz öğrencilerine seminer verildi.

Trafikte uyulması gereken kuralları, karşıdan karşıya geçerken yapılması gerekenleri, yolcu veya yaya haldeyken uyulması gereken kurallar, servislere inerken ve binerken yapılması gereken davranışlar görsellerle güçlendirilerek ve canlandırılarak öğrencilerimize anlatılmıştır.

Hem eğlenen hem de trafik kurallarını öğrenen öğrencilerimiz, trafikte bilinçli bir sürücü ve yaya olmanın önemini öğrenmekle beraber trafikte yaşanan kazaların nasıl önlenebileceği hakkında farkındalık kazandılar. Bu seminerle, öğrencilerimizin trafikte daha bilinçli ve güvenli bir şekilde hareket etmeleri hedeflendi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU