Türkiye’deki resmi ve özel kurumlarda öğrenim gören tüm ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı APLUS ZEKA OYUNLARI yarışmasında Altınyıldız İlköğretim Kurumu 7.sınıf öğrencimiz Çınar Doruk Karaca yarıfinal sınavında tüm soruları doğru cevaplandırıp 500 tam puanla Türkiye 1.si oldu.

Ayrıca ilkokul ve ortaokul seviyesinde öğrencilerimiz Nevşehir il birinciliklerini alarak Türkiye finaline çıkmışlardır.

Türkiye finaline çıkan öğrencilerimiz;

İLKOKUL

Fatih Akıllı, Ela Paslanmaz, Beren Çınar

ORTAOKUL

Çınar Doruk Karaca,Beyza Çınar, Emine Azra Özçubuk, Onur Saydam, Eymen Önügören, Yusuf Kerem Akıllı, Ela Tüfekçi

Altınyıldız İlköğretim Kurum Müdürü Sayın Ahmet ÜNAL; “Aklın ve Bilimin Işığında Türkiye'nin geleceğini yetiştirirken bu tür yarışmalara öğrencilerimizin katılımını önemsiyoruz.” dedi.

Akıl oyunları öğretmenimiz İsmail IŞIK “yarışmada derecelerle Türkiye finaline çıkan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyoruz.” dedi.