ALTINYILDIZLI 8.SINIFLARIN MUHTEŞEM MEZUNİYET TÖRENİ

 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 8.sınıflar 26. dönem Mezuniyet Töreni Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından öğretmenlerimiz adına Dursun UZ’un mezuniyet konuşması ile başlayan programımız, Genel Müdürümüz Sayın Seyrani İPEK’in konuşmasıyla devam etmiştir. Ardından Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibinin gösterisi ve modern dans izleyenlere sunuldu.

2024 LGS Türkiye Şampiyonu Eymen ÖNÜGÖREN öğrenciler adına konuşmasını yaptı ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ragıp ÖZALTIN tarafından öğrencimize tüm soruları doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olmasından dolayı hediye verildi.

Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerimizin plaketleri kurum müdürümüz Sayın Ahmet ÜNAL tarafından verilirken diplomaları sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Diploma ve plaketlerini alan 123 Altın yürekli öğrencimiz günün anısına hazırladıkları Oratoryo ve ‘’Mezuniyet Yemini’’ sonrasında büyük bir coşku ile söylenen 10.Yıl Marşı eşliğinde kep atma törenini gerçekleştirdiler.

02 Haziran 2024 Pazar günü yapılan Liselere Geçiş Sınavında Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencisi Eymen ÖNÜGÖREN, resmi olmayan sonuçlara göre tüm soruları doğru yaparak Türkiye 1.liği elde etmiştir.

1 yanlış ile Almina KEPENEK, Eylül ALTAY, 2 yanlış ile Ahmet Mirza COŞKUN, 3 yanlış ile Neval TARIMCI, Burak SEVİNÇ, Nesrin Masal GÜRDAL, Doruk ÇAKMAK, Elif Dilem CİNGİ, 4 yanlış ile Akif DURU, Alper ŞAHİN, Alperen ALAN, Belen GÜDEROĞLU, Ela FERVEREN, Eymen Arda YALÇIN, Hüseyin Ata ÇETİNKAYA, Burak Efe ABLAK, Elif Duru ÖZEL, 5 yanlış ile Asya ŞAHİN, Batuhan ETA, Yusuf Bera ÇAKMAKTEPE şeklinde devam eden sınav sonuçlarının ardından, Kurum müdürümüz Sayın AHMET ÜNAL yaptığı açıklamada: “Sınavın ismi değişse de, başarının ismi yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu olmuştur. Altınyıldız İlköğretim Kurumu kurulduğu günden bugüne Ortaöğretime geçiş sınavlarında 64 Türkiye 1.liği elde etmiş ve okul puan ortalamaları ile yıllardır Nevşehir 1.si okul olmuştur. Elde ettiği sınav puan ortalamaları ile akademik olarak, sosyo-kültürel alanlardaki başarıları ve Türkiye’nin en iyi okul kampüslerinden birine sahip olan Altınyıldız Eğitim Kurumları öğrencilerine sunduğu mükemmel öğretim imkânları, sosyal yaşam alanlarıyla ‘aklın ve bilimin ışığında’ Türkiye’nin geleceğini yetiştirmeye devam ediyor ve Nevşehir'in ve Türkiye'nin öncü okulu olmaya devam etmektedir.” Diyerek 26. Dönem Mezuniyet Törenini sonlandırmıştır.


Haberi Paylaş: