ALTINYILDIZLI 4.SINIFLARIN MEZUNİYET HEYECANI


2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 4.sınıflar 26.Dönem Mezuniyet Töreni Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans salonunda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibinin gösterisi ve öğrencilerimizin oratoryosu ile izleyenlere sunuldu. Öğretmenler adına mezuniyet konuşmasını 4. Sınıf öğretmenlerimizden Sayın Sebahattin ÜNSAL yapmıştır. 4. Sınıf öğrencilerimizin 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca kazandığı tüm sanatsal, sportif ve ulusal-uluslararası düzeyde yapılan Türkiye dereceleri takdim edilmiştir. Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerimizin plaketleri İlköğretim Kurum Müdürü Sayın Ahmet ÜNAL tarafından verilirken diplomaları öğretmenleri tarafından verildi. Diploma ve Plaketlerini alan Altın yürekli 116 öğrencimiz günün anısına hazırladıkları kep atma törenini gerçekleştirdiler.



Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz,

Fatma YAĞMUROĞLU, Sebahattin ÜNSAL, Şerife İLHAN, Tülin PAK, ve Nermin KAYSERİ’ ye, İngilizce Öğretmenleri Fatma YEDİER, Zhanna ZENGİN’e, Deney ve Gözlem öğretmenimiz Özgür ZENGİN’e, Müzik Öğretmeni Melih AKBAL’a, Halk Oyunları Öğretmeni Kübra EKİCİ’ye, Bilgisayar Öğretmeni Canan YÜNCÜ, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Seda Nur DOĞAN’a ve programdaki tüm öğretmenlerimize, onların yetişmesinde emeği geçen velilerimize teşekkür ediyor; öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz.


ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU.


Haberi Paylaş: