ALTINYILDIZLI 4.SINIFLARDAN

GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ


2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 4.sınıflar 25.Dönem Mezuniyet Töreni Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans salonunda büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Altınyıldız İlköğretim Kurumu halk oyunları ekibinin gösterisi ve öğrencilerimizin oratoryosu ile izleyenlere sunuldu. Öğretmenler adına mezuniyet konuşmasını 4. Sınıf öğretmenlerimizden Sayın Ertan KAHVECİ yapmıştır. Ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan Matfenburger, Tales ve Kanguru sınavlarında Türkiye dereceleri yapan öğrencilere hediyeleri ve madalyaları takdim edilmiştir. Altınyıldız İlköğretim Kurumundan mezun olan öğrencilerimizin plaketleri İlköğretim Kurum Müdürü Sayın Ahmet ÜNAL tarafından verilirken diplomaları öğretmenleri tarafından verildi. Diploma ve Plaketlerini alan Altın yürekli öğrencilerimiz günün anısına hazırladıkları kep atma törenini gerçekleştirdiler.



Programın hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenlerimiz Hüseyin AKYÜREK, Fatma YAĞMUROĞLU, Ertan KAHVECİ, Mustafa ERDEM, Keziban AKYÜREK, Birgül YILMAZ, İrem ÇİFÇİ İngilizce Öğretmeni Zeynep ÇALIŞKAN, Müzik Öğretmeni Ömer KÜÇÜK, Halk Oyunları Öğretmeni Kübra EKİCİ, Bilgisayar Öğretmeni Canan YÜNCÜ, programdaki tüm öğretmenlerimiz ve onların yetişmesinde emeği geçen velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize yeni eğitim öğretim hayatında başarılar diliyoruz.

Haberi Paylaş: