04.11.2014’te erasmus+ projesi dâhilinde İsveç’e giden ekibimiz ilk ziyaretlerini tamamlayarak yurda döndüler. Ziyaretleri boyunca Stockholm ve Karlstad şehirlerinde bulunan ekibimiz proje ziyareti boyunca bulundukları şehirlerin tarihi ve kültürel yerlerini de gezme fırsatı buldular.

Türk insanının hoşgörüsünü sıcaklığını ve kültürünü en iyi şekilde temsil eden ekibimiz Türk milletini temsil etmenin gururunu yaşadılar.

Diğer proje ortaklarımız Bulgaristan ve Estonya ile İsveç’te buluşma imkânı bulan ekibimiz iki yıl boyunca devam edecek olan projemiz Building Democracy Through Chidren’s Literature’nin çalışma takvimini de belirledi. Proje ortakları bu takvime göre:

Mart 2015’te Estonya’da

Ekim 2015’te Türkiye’de

Mart 2016’da Bulgaristan’da

Haziran 2016’da İsveç’te buluşacak.

Ziyaret süresi boyunca İsveç eğitim sistemini ve bulunduklar şehirlerdeki okulları inceleme fırsatı bulan ekibimiz yeni öğretim sistemleri ile ilgili birçok yeni bilgiler edinerek okulumuza döndü

Altınyıldız ailesi olarak projelerin hazırlanmasında emeğini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.