ALTINYILDIZIN 3 TUBİTAK PROJESİ KAYSERİ'DE

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Tübitak Tarafından Düzenlenen 18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması’nda ilimizi Türkçe, Biyoloji ve Teknolojik Tasarım dallarında 3 projeyle temsil etmek üzere Kayseri Bölge Sergisine katılacaklar. Erciyes Üniversitesi Spor salonunda projeler juri tarafından Türkiye Finalleri için değerlendirilecek.

PROJELERİMİZ

Türçe Projesi

Proje Konusu: Ne Anladım? Ne Buldum? “Yapay Zekanın Hikayeleştirdiği”
Proje Danışman Öğretmen: Canan YÜNCÜ

Proje Öğrencileri: Mehmet Akif Uz – Hami Birkan IŞIKLI

Biyoloji Projesi

Proje Konusu: Parabenin Zararlı Etkisinin Artemia Test Yöntemi ile Araştırılması

Proje Danışman Öğretmen: Eren ÖZHAN

Proje Öğrencileri: Hayat ER

Teknolojik Tasarım Projesi

Proje Konusu: Yenilenebilir Enerji ve Denizcilik : Bir Sürdürülebilirlik Vizyonu

Proje Danışman Öğretmen: Bahar BENZER

Proje Öğrencileri: Yusuf ŞAHİN

Okul müdürü Ahmet ÜNAL Tubitak Araştırma Projelerinde Türkiye derecelerine ve bölge derecelerine sahip olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak bu projelerde emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, proje sergilerinde kendilerine başarılar diliyoruz.