Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Ulusal Ajans’ın her yıl düzenlediği ilköğretim kurumlarına yönelik proje destek programlarından Erasmus KA2 kapsamında hazırladığımız “Children’s Literature” ve “Eurobook Buddies” adlı iki projelerimiz kabul edilmiş, ilk projemiz olan “Children’s Literature”nin proje ortaklarımızla çalışma takvimini belirlemek için ilk toplantıyı 04.11.2014 tarihinde İsveç’te yapmıştık. Şimdi de ikinci projemiz “Eurobook Buddies”in çalışma takvimini belirlemek için ilk toplantıya katılmak üzere Altınyıldız ilköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı, İngilizce öğretmenlerimiz İlknur Meşeci, Fatma Yedier ve bir grup öğrencimiz İngiltere’ye gittiler.

    Beş gün sürecek olan ziyaretlerinde hem projemizin çalışma takvimini belirleyecek hem de çeşitli ziyaretlerde bulunacaklardır.

    Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak yurtdışındaki proje ekibimize hayırlı yolculuklar diliyoruz.Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak Ulusal Ajans’ın her yıl düzenlediği ilköğretim kurumlarına yönelik proje destek programlarından Erasmus KA2 kapsamında hazırladığımız “Children’s Literature” ve “Eurobook Buddies” adlı iki projelerimiz kabul edilmiş, ilk projemiz olan “Children’s Literature”nin proje ortaklarımızla çalışma takvimini belirlemek için ilk toplantıyı 04.11.2014 tarihinde İsveç’te yapmıştık. Şimdi de ikinci projemiz “Eurobook Buddies”in çalışma takvimini belirlemek için ilk toplantıya katılmak üzere Altınyıldız ilköğretim Kurumu Müdürü Sayın Mehmet Eravcı, İngilizce öğretmenlerimiz İlknur Meşeci, Fatma Yedier ve bir grup öğrencimiz İngiltere’ye gittiler.

Beş gün sürecek olan ziyaretlerinde hem projemizin çalışma takvimini belirleyecek hem de çeşitli ziyaretlerde bulunacaklardır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak yurtdışındaki proje ekibimize hayırlı yolculuklar diliyoruz.

Haberi Paylaş: