ALTINYILDIZDA TEOG MUTLULUĞU

Milli Eğitim Bakanlığının 25-26 Kasım 2015 Tarihlerinde Türkiye genelinde yaptığı 1.TEOG  sınavları tamamlanmış ve resmi olmayan sonuçlara göre yine Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Türkiye 1.liği kazanacaklardır.Öğrencilerimizin ilettiği sonuçlardan  okul puan ortalamamız yaklaşık 630 olacağı,yine yaklaşık 250 öğrencimizin 100 tam puan alacağı  ve 1 – 5 arası yanlış yapan öğrenci sayımızın 70 olacağı anlaşılmaktadır.Öğrencilerimizin bu başarısı 2. Sınav için onlara daha da fazla özgüven kazandırmıştır.Öğrencilerimiz başarılarından dolayı kutluyor Ocak ayında açıklanacak resmi sonuçları heyecanla bekliyoruz.

Okul Müdürümüz Mehmet Eravcı öğrencilerimizi tören alanına davet ettiğinde ‘Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak TEOG sınavlarında bizleri gururlandıran öğrencilerimize,onların yetişmesinde emeği geçen veli,idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz’ ifadelerini kullandı.