ALTINYILDIZDA TEOG HEYECANI

Milli Eğitim Bakanlığı’nın liselere geçiş için uyguladığı Ortak Sınavlar Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 25-26  Kasım 2015 tarihlerinde yapılacak ve sınavların yapıldığı tarihlerde sınav yapılan okullar tatil edilecektir.

OKS,SBS ve TEOG sınavlarında yıllardır Nevşehir’in en başarılı,Türkiye’nin de en başarılı okullarından biri olan Altınyıldız İlköğretim Kurumu 2015-2016 Öğretim yılı TEOG sınavlarına 17 Ağustos tarihinde başlattığı kurslarla yoğun bir tempoda başlayarak etütler ve özel etütlerle takviyeler yaparak öğrencilerini hazırlamıştır.

Okul Müdürümüz Mehmet ERAVCI ‘nın hedef olarak koyduğu TEOG’da bireysel başarıda da kitlesel başarıda da Türkiye birinciliği hedefimize ulaşmak için tüm 8.sınıf öğrenci ve öğretmenlerimiz yoğun bir şekilde çalıştılar.Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak sınava girecek tüm 8. sınıf öğrencilerimize başarılar diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.