Altınyıldız İlköğretim Kurumu alanında uzman konuşmacılarla seminerlerine devam ediyor. Nevşehir Sarı Psikoloji işbirliği ile Prof. Dr. Bilge Uzun ve Uluslararası Pozitif Disiplin Eğitmeni Burak Alptekin okulumuza konuşmacı olarak gelmiştir.

Prof. Dr. Bilge Uzun sadece Altınyıldız İlköğretim Kurumu velileri ile bir araya gelerek "Ebeveynlik: Zihnin Arka Odaları" konulu, Hemen ardından Uluslararası Pozitif Disiplin Eğitmeni Burak Alptekin pozitif disiplin konusunda velilerimizle birlikte sahnede canlandırma ve etkinliklerle keyifli bir seminer verdi.

Seminer sonrası kitaplarını imzalayan Sayın Bilge Uzun ve Sayın Burak Alptekin okulumuzda bulunan velilerin seminere duyduğu ilgiden memnuniyetini dile getirdi.

Sayın Prof. Dr. Bilge Uzun’a ve Uluslararası Pozitif Disiplin Eğitmeni Burak Alptekin’e öğretmenlerimize ve velilerimize bizleri yalnız bırakmadıklarından dolayı teşekkür ederiz.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU.