24 Kasım Öğretmenler Günü Altınyıldız İlköğretim Kurumunda çeşitli etkinliklerle kutlandı. 24 Kasım Pazartesi günü ilk olarak öğrencilerimizin öğretmenleri için hazırladıkları programda öğretmenlerimiz dünyanın en saygıdeğer insanı adlı oyunla duygulanırken, dans gösterisi ve öğretmenlerin sevdiği şarkıların seslendirilmesiyle eğlendiler.

     Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ragıp Özaltın ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Fevzi Karaca öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlayarak öğretmenlerimize Öğretmenler Günü anısına tablet bilgisayar ve gül hediye ettiler.

     Altınyıldız eğitim kurumu olarak ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de unutmadık. Okul yönetimi, bir grup öğretmen ve öğrenci ile birlikte kabir ziyaretleri gerçekleştirdi. Okulumuzda görev yapan müdür yardımcımız Zeki Ermiş ve sınıf öğretmenimiz Nurten Doğan’ın kabirlerini ziyaret ederek kabirlerine çiçekler bıraktılar.

      Son olarak Göreme Alaturka Restoran’da yenilen akşam yemeğinde öğretmenlerimiz hem günün yorgunluğunu attı hem de doyasıya eğlendiler.

Haberi Paylaş: