ALTINYILDIZDA ÖDÜL TÖRENİ

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerimizden Kasım ayı içerisinde yapılan yarışma ve turnuvalara katılıp okulumuzu temsil eden ve yine aynı ay içerisinde okul içi ve dışı davranışları ile örnek öğrenci,örnek sınıf ve temiz sınıf seçilen öğrenci ve sınıflarımız  için ödül töreni yapıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün “Enerji Verimliliği Bilincini Artırmak ve Yaygınlaştırmak” amacıyla,“Enerji Verimliliği” konulu Türkiye geneli Resim Yarışmasında Altınyıldız İlköğretim Kurumu İlkokul öğrencilerinden Rüya ÇAKI,Ela ARSLAN,Alisa Yasemin KOÇ  okulumuzu en iyi şekilde temsil ederken,

Adı Soyadı                              Derecesi

Duru Işıktaş                     Nevşehir 1.si

Tulca YAMEN                 Nevşehir 2.si olmuşlar

Öykü Yarışmasında ise;

Adı Soyadı                              Derecesi

Azra ELMA                          Nevşehir 1.si

Ali Fuat KARAASLAN       Nevşehir 2.si

Berkay GÜNDÜZ               Nevşehir 3.sü olmuşlardır.

28-29 Kasım 2015 tarihine oynanan Nevşehir 2015 İl Birinciliği satranç turnuvasında ise  Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerinden Edibe Eylül CENGEL kızlar il 1.si olurken,Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  2015-2016 Eğitim öğretim yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı nedeniyle düzenlenen şiir yarışmasında Altınyıldız İlköğretim Kurumu  6.sınıf öğrencilerinden Sedef  Tok il 3.sü olmuştur.

Ayrıca Altınyıldız İlköğretim Kurumu Yıldız Kızlar Voleybol takımımız ve Yıldız Erkek Futbol takımımız hafta içinde yaptıkları müsabakalarda grup birincisi olmuşlardır.

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Eravcı tören sonunda yapmış olduğu konuşmada okulumuzu yarışmalarda ve müsabakalarda temsil edip bizleri gururlandırdıkları için,örnek öğrenci seçilen öğrencilerimize davranışlardan ötürü,müsabakalarda  şampiyonluk için mücadele veren öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.