ALTINYILDIZDA ÖDÜL TÖRENİ

   Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencilerimizin Ekim ayı içerisinde yapılan yarışmalardaki başarıları  ve 3 Kasım  2015 tarihinde yapılan ödüllü deneme sınavı sonuçlarına göre ödül töreni yapıldı.

   24-25  Ekim 2015 tarihlerinde yapılan Kayseri Geneli Satranç Turnuvasında Öğrencilerimizden Edibe Eylül ÇENGEL 1. olarak hem genel hem de kızlar kategorisinde iki birincilik madalyası almaya hak kazanmış,28-29 Ekim 2015 tarihlerinde Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan turnuvada Yunus Emre Aşıcı  İl 1.si,Mustafa Öztürk İl 2.si,Melih Gültekin eş puanla İl 3.sü Damla İman İl 2.si (teşvik ödülü) olmuştur.Öğrencilerimize madalyaları ve belgeleri Okul Müdürümüz Mehmet ERAVCI ve Satranç Öğretmenimiz Ekrem Kürekli tarafından verilmesiyle başlayan törenimiz Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu tarafından belirlenen Ayın Örnek Öğrencileri,Ayın Temiz Sınıfı,Ayın Örnek Sınıfı Ödüllerini Zümre başkanlarımızın ve sınıf öğretmenlerimizin öğrencilerimize vermesiyle devam etti.

   Altınyıldız İlköğretim Kurumunda yapılan ödüllü deneme sınavı sonuçlarına göre başarılı olan öğrencilerimize ödülleri ve belgeleri Müdür Yardımcılarımız,sınıf ve branş öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

   Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak göstermiş oldukları başarılardan dolayı tüm öğrencilerimizi ve onların bu başarılarında emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Haberi Paylaş: