ALTINYILDIZDA MUHTEŞEM OKUMA BAYRAMI


Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıflarında 5 şubede toplam 125 altın yürekli öğrencimizin Okuma Bayramı programı 26 Mayıs 2023 Cuma akşamı okulumuz konferans salonunda yapıldı.


Altınyıldız İlköğretim Kurumu 1.sınıf öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programa velilerimiz yoğun ilgi göstererek büyük bir katılım gerçekleştirmişlerdir. 1.sınıf öğretmenlerinden İlyaz AYDIN 'ın konuşmasıyla başlayan programda Altınyıldız İlköğretim Kurumunun mini mini birleri yıl boyunca öğrendikleri güzellikleri velileri ile paylaşmanın heyecanını yaşadı. Velilerin de en az öğrenciler kadar heyecanlı olduğu bu tatlı telaşlı bayramda öğrencilerimiz velilerinden de övgü dolu alkışlar aldılar. Yapılan gösterilerin ardından İngilizce ve Türkçe koroyla programlarını tamamladılar.


Korodan sonra öğrencilerimize hediyeleri, 1.sınıf öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize çiçekleri takdim edilmiştir. Altınyıldız Eğitim Kurumları Genel Müdürü Sayın Seyrani İPEK ve İlköğretim Kurumları Müdürü Sayın Ahmet ÜNAL ve Müdür Yardımcımız Korhan ASLANER tarafından takdim edilen hediyeler öğrencilerimizi çok mutlu etmiştir.


Program sonunda Altınyıldız İlköğretim Kurumu Müdürü Sayın Ahmet ÜNAL, yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve eğitim öğretim sürecinde desteklerini esirgemeyen velilerimize, programa katılan diğer velilerimize, 1. sınıf öğretmenlerimiz İLYAZ AYDIN, SİBEL ÖZDİL, SEMA EMİRAĞAOĞLU, CUMHUR DEMİRSOY, NEVAL GÖNENBABA, İngilizce Öğretmenimiz ÜMİT KORUCU, Müzik öğretmenimiz ÖMER KÜÇÜK, Halk Oyunları Öğretmenimiz KÜBRA EKİCİ, Astronomi ve Drama Öğretmenimiz GÜLBAHAR YARILI, Kodlama ve STEM öğretmenimiz CANAN YÜNCÜ, Rehber Öğretmenimiz ZEHRA NUR TÜKEL, Satranç öğretmenimiz Nilgün NURAY, Seramik öğretmenimiz İclal TEOMAN, Akıl Oyunları öğretmenimiz İsmail IŞIK, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz HATİCE ABALI ‘ya ve diğer personellerimize teşekkürlerini iletti.

Haberi Paylaş: