Özel Altınyıldız İlköğretim Kurumunun Erasmus Proje ortaklığı kapsamında Nevşehir'e gelen İngiliz ,İtalyan,Polonyalı ve Yunanistanlı öğrenci ve öğretmen grubu bugün Altınyıldız İlköğretim Kurumu Konferans salonunda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı.Misafir Öğrencilerin Türk öğrencilerle yaptığı gösteriler türk öğrenciler tarafından çok beğenildi.

Türkiyede,Nevşehirde Altınyıldız İlköğretim Kurumunda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten misafirler yapılan programın ardından Uçhisar ve Göreme gezileri yapmışlardır.Yarın ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı il törenine katıldıktan sonra Derinkuyu ve Kaymaklıda  bulunan yer altı şehirlerini ziyaret edeceklerdir.Cuma günü ise yapılacak olan proje toplantılarının ardından Ürgüp ve Avanos gezileriyle programlarını tamamlayacaklardır.

Bizde Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak misafirlerimizi ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu belirterek,Projelerin koordinasyonunda ve kutlama programlarının yapımında emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.