ALTINYILDIZ’DA CUMHURİYET ÇOŞKUSU

   Türk Ulusunun yaradılışına ve kültürüne en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin kuruluşunun 92.yıldönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

   Öğrencilerimizin farkındalık yaratmak ve sürekli bir bayrak geçiti yaşatmak amacıyla kırmızı –beyaz giyindikleri bugün Egemenliğin, kayıtsız ve şartsız millete ait olduğu Cumhuriyetin ülkemizde ilan edilişinin 92. yılını kutluyoruz.Büyük acılarla ve savaşlarla kurulmuş Cumhuriyet’imize sahip çıkmak,bundan tam 92 yıl önce olduğu gibi,her tür zorlukta toplum olarak bir ve beraber olmak,bizlere bırakılmış bu en büyük mirasa yani Cumhuriyete karşı en büyük ödevimizdir.

   Altınyıldız İlköğretim Kurumu konferans salonunda düzenlenen kutlama programı Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Tamer Serdar Gözüm’ün açılış konuşması yapmasıyla başladı.Öğrencilerimizden Doğan KAVDIR,Destan ÇELEBİ ve Emirhan ÖZDEMİR’in şiirleriyle devam eden programımız öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan slayt ve videonun ardından 7.Sınıf öğrencilerimizden oluşan Cumhuriyet korosunun Cumhuriyet coşkusu yaşatmasıyla sona erdi. 

   Programın hazırlanmasında emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmenlerimiz Perihan Çıtak SAVRAN ve Tamer Serdar GÖZÜM,Müzik Öğretmenimiz Sezgi Ceylan ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor,Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor,saygılar sunuyoruz.

Haberi Paylaş: