2015 Kimya Dalında Nobel Ödülünü kazanan  Prof.Dr Aziz SANCAR  adına Altınyıldız ilköğretim Kurumunda  tanıtım köşeleri açıldı ve profesörün hayatını,ödüle giden süreci anlatan slayt gösterisi okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize sunuldu.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu öğrencileri Aziz SANCAR'ın kazandığı Nobel Ödülünün bir Türk olarak kendilerini gururlandırdığını ve örnek alacaklarını ifade ettiler.Okulumuz FEN BİLİMLERİ öğretmenlerinden Eren Özhan öğrencilerimiz için  AZİZ  SANCARIN mükemmel bir örnek olduğunu ve her öğrencimizin bir AZİZ SANCAR potansiyeli  taşıdığını belirterek bu tarz ödüllerin devamının gelmesi için  bütün gayretleriyle eğitim öğretime devam ettiklerini belirtti.

Programın ve köşelerin hazırlanmasında emeği geçen Fen Bilimleri Öğretmenlerimiz Dursun KURT,Vesile Değerlier,Serdar ÇİÇEKLİ,Bahar BENZER ve Eren ÖZHAN’a  çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.