ALTINYILDIZDA 3.VELİ TOPLANTILARI BAŞLADI

Altınyıldız İlköğretim Kurumunda 2015-2016 öğretim yılı için  20 Aralık  Pazar günü İlkokul 1. , 2. , 3. , ve 4. Sınıflarımızla başlayan 3. veli toplantısına velilerimiz büyük ilgi gösterdi.Oluşturulan veli toplantı takvimine göre; 5. , 6. , 7.  Ve 8. Sınıflarımız toplantıları ise 23 Aralık Çarşamba ve 25 Aralık Cuma günü yapılacaktır.

Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak  nitelikli eğitimde aileler ile iletişim ve işbirliği çok önemli bir yer tuttuğuna inanmaktayız. Okul – Aile ve öğretmenler arasında iş birliğini gerçekleştirmek, velileri öğrencilerin gelişim dönemleri ve akademik durumları hakkında bilgilendirmek amacıyla yaptığımız bu toplantılara  velilerimizin ve öğretmenlerimizin gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyoruz.