İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. Yıldönümü Altınyıldız  İlköğretim Kurumunda coşkuyla kutlandı.

Programımız bazı ülkelerin milli marşların yer aldığı slayt gösterisi ile başladı , ardından Milli Marşımız  "İstiklal Marşı" okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tamer Serdar Gözüm yaptı. Milli değerlerimize, vatan ve millet sevgisine vurgu yapıldı.

7.Sınıf öğrencilerimizin katıldığı "İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışması program içerisinde  gerçekleştirildi. Yarışmaya katılan öğrencilerimizi Türkçe öğretmenlerinden Zeliha Uğurlu, Osman Olgun ve 8. Sınıf öğrencilerinden Zeynep Turasan , Tomris Kaya , Oğuz Kolukısa değerlendirdi.

Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrencilerimize plaket ödülü verildi.

1. Nur Melike İlhan (7-D)

2. S. Destan Çelebi (7-B)

3. İsmail Korkmaz (7-C)

Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize "Teşekkür Belgesi" verildi.

Programın sonunda 5. Sınıf  öğrencimiz Ceyda  Derik ve 7. Sınıf  öğrencimiz Yaren  Yardelen' den şarkılar dinledik.

Programın hazırlanmasında emeği geçen idarecilerimize , öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.