Mezun verdiği 2002 yılından itibaren 19 yıldır Nevşehir ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencileriyle her alanda başarıdan başarıya koşan Altınyıldızlılar, göz kamaştırıyor.

Her sınav döneminde başarılarıyla gündeme gelen, istikrarlı yönetimi, başarılı ve seçkin öğretmen kadrosuyla, birbirinden başarılı öğrencileriyle başarılarına yeni başarılar ekleyen Altınyıldız Eğitim Kurumlarında "başarı bir gelenek" olarak devam ediyor.

Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Liseleri 2021 Üniversite Yerleştirme Sınavı sonuçlarına göre çeşitli dallarda Nevşehir Birincilikleri kazanmayı, yine yüzlerce öğrencisini Türkiye'nin seçkin üniversitelerine göndermeyi hedefliyor. 

Altınyıldız Eğitim Kurumları Fen ve Anadolu Liseleriyle Nevşehir'in Lise alanında en büyük ve en başarılı kurumları bünyesinde bulundurmaktadır.  

Altınyıldız Liseli yöneticiler, “Akademik başarının yanı sıra bilimsel, kültürel ve spor alanlarında Dünya, Avrupa, Türkiye ve Nevşehir dereceleri kazanan Altınyıldız Liseleri, Nevşehir halkının en çok takdir ve tercih ettiği özel liseleri bünyesinde bulundurmaktadır. Bu başarılı sonuçları kazanan öğretmen kadromuz kalitesi ve tecrübesiyle Türkiye’nin en seçkin öğretmen kadroları arasında yer almaktadır. Kazandırdığımız Tıp, mühendislik, hukuk ve diğer fakülteler, Nevşehir ve Türkiye dereceleri geleceğimize güvenle bakmamıza neden olmaktadır.” dediler.

19 yılda 1.518 öğrenci üniversiteli oldu.

Kazandırdığı Tıp, Hukuk, Mühendislik-Mimarlık ve diğer fakülteler ile nicelik ve nitelik olarak Nevşehir'in ve Bölgemizin en başarılı, en kaliteli Koleji olduğunu bir kez daha ispat ettiğini söyleyen Altınyıldız Kolejililer , “19 Yılda kazandırdığı Türkiye ve Nevşehir dereceleriyle ülkemizin en başarılı liseleri arasında yer alan Altınyıldız Fen ve Anadolu Lisesi,1.518 öğrencisini seçkin üniversitelere yerleştirerek yeni bir başarı rekoru daha elde etti. Geceli gündüzlü çalışarak elde edilen bu başarıda emeği geçen yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.” Dediler.

2021-2022 erken kayıt dönemi başladı.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinde 2021-2022 kayıt dönemi başladığına da değinen 8.sınıflar Bursluluk Sınavlarının ardından LGS’ye katılan  Nevşehir’in en başarılı öğrencileri Altınyıldız Koleji 9.sınıflarına kayıtlarını yaptırarak “başarılı bir gelecek” için liseye ilk adımlarını attılar.

Kayıtlarımıza büyük ilgi gösteren öğrenci velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Altınyıldız Fen ve Anadolu Liselerinde 23 yıldır, tecrübeli idareciler ve alanında uzman öğretmenlerin karınca misali çalışmaları, öğrencilerin ve velilerin gayretleri ile başarılarımızın sürekliliğini sağlamaktadır.

Rehberlik servisinin öğrencilere sunduğu danışmanlık hizmetleri, test, soru bankası ve deneme sınavları yayınlarının özenle seçilmesi, hafta içi eğitim, hafta sonu kurslarla, birebir ve sınıf etütleri akademik başarılarımızı her geçen gün yukarılara taşımaktadır.

Altınyıldız; Güçlü, başarılı öğretmen kadrosu, birbirinden başarılı öğrencileri ve mükemmel fiziki yapısıyla, kaliteli ve çağdaş eğitim fırsatı sunmaktadır.

Nevşehir 1.likleri ve Türkiye dereceleri kazanan öğrencilerimizi, ailelerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

 


 

 

 

 

 


 

Haberi Paylaş: