Altınyıldız Kreş Ve Anaokuluna Ziyaretler Devam Ediyor

Bölgenin ve ilimizin en büyük ve fiziki ortamı ile en modern binaya sahip Altınyıldız Kreş ve Anaokuluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Okul aile birliği başkanımız Kemal GÜNER Kreş ve Anaokulunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Genel Müdür Serhat İĞDECİ, Anaokulu Müdürü Mustafa UÇAR ve Kreş Müdürü Hande ÖZALTIN ile birlikte binayı gezen Kemal GÜNER, binaya hayran kaldığını belirterek, binanın yapımında emeği geçen yönetim kurulu başkan ve üyelerine, okul idarecilerine, tüm çalışanlara teşekkür etti.

Okul aile birliği başkanı Kemal GÜNER, 2015-2016 Eğitim – Öğretim yılının ülkemize, ilimize Anaokulu ve Kreşteki sevgili öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçmesini diledi.

Anaokulu müdürü Mustafa UÇAR’da ziyaretlerinden dolayı Okul Aile Birliği Başkanı Kemal GÜNER’e teşekkür etti.