Bölgenin en büyük , en modern kreş ve anaokulu olan Altınyıldız Kreş ve Anaokulunda 2015-2016 eğitim öğretim yılı başladı. 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacak oryantasyon eğitiminin ilk gününde kreş ve anaokulu öğrencilerimizin ve velilerimizin oldukça heyecanlı oldukları görüldü.

            Sabah 09.30’da okula gelen öğrenci ve velilerimiz yeni binalarını çok beğenen velilerimiz, böyle güzel ve modern bir binayı ilimize kazandıran Altınyıldız Eğitim kurumları yönetim kuruluna, okul idarecilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

            Öğrencilerimize sabah kahvaltısı ikram edildikten sonra, hep birlikte pasta kesildi. Daha sonra sınıflara geçen öğrencilerimiz öğretmenleri ve arkadaşlarıyla tanışarak, okullu olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadılar.

            2015-2016 eğitim öğretim yılının okulumuza öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını, başarılı ve sağlıklı geçmesini dileriz.

            Eğitim – öğretime başlayan kreş ve anaokulu binamızın da ilimize hayırlı olmasını diler, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Haberi Paylaş: