Yıllardır “Dershanesiz Eğitim” uygulamasını başarıyla yürüten, öğrencilerini lise öncesi TEOG sınavlarına, lise sonrası YGS ve LYS sınavlarına hazırlayan Altınyıldız Koleji’nin başarıları tüm Türkiye’ye örnek oluyor.

           Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Dershanesiz Eğitim” uygulamaları nedeniyle Kalite Beratı ve Takdirname ile ödüllendirilen Altınyıldız Koleji, haftaiçi etüt,haftasonu kurs ve Altınyıldız Koleji test yayınlarıyla öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

           2015-2016 Eğitim-öğretim yılında bu başarılı uygulamanın tüm Türkiye’ye yaygınlaşması bekleniyor.Çünkü 1 Eylül 2015 tarihi itibariyle dershaneler kapanıyor,öğrencilerin sınavlara hazırlanma ihtiyacı açılacak okul kursları karşılayacak.

           Türkiye’de yıllardır bu uygulamaları başarı ile yürüten Altınyıldız Koleji Ulusal basında da Sınav ve diğer başarılı uygulamaları ile yer almıştı.

          2015 1.TEOG Sınav Sonuçlarında 8 Türkiye 1.liği kazandıran, 2015 YGS’de il dereceleri kazanan ,2014 Üniversite yerleştirme sonuçlarında Nevşehirdeki Kolej ve Fen Liseleri arasında 1.olan Altınyıldız Koleji,yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tamamladı.

          Lise 9,10,11, ve 12.sınıf kayıtlarına, Ortaokul 5,6,7 ve 8.sınıf kayıtlarına ,ilkokul 1,2,3, ve 4.sınıf kayıtlarına ve Anaokul kayıtlarına öğrenci velilerine büyük ilgi göstermektedir.

          Güçlü öğretmen kadrosuyla öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlayan Altınyıldız Kolejinde sizde başarıdan başarıya koşun.

Haberi Paylaş: