- ALTINYILDIZ KOLEJİ YILIN EĞİTİM KURUMU SEÇİLDİ.

- YILIN EĞİTİM YATIRIMI ÖDÜLÜ ALTINYILDIZ KOLEJİNE VERİLDİ.

FİB Ajans tarafından geleneksel olarak düzenlenen Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesi Ödül Töreni Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Salonunda düzenlenen töreninde; Özel Altınyıldız Koleji; YILIN EĞİTİM KURUMU ödülüne layık görüldü.

Ödül, Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İĞDECİ'ye ;Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç tarafından verildi.

Aynı gecede ,Altınyıldız Koleji Yönetim Kuru Başkanı Sayın Ragıp ÖZALTIN, YILIN EĞİTİM YATIRIM ÖDÜLÜ'nü Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın elinden aldı. Ragıp ÖZALTIN '' Bu ödül yatırım isteğimizi daha da artırdı, bize bu ödülü layık görenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm şirket ortakları adına bu ödülü alıyorum'' dedi.

Ödül törenine başta Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan olmak üzere çok sayıda bürokrat,iş adamı ve davetli katıldı.Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülü Zirvesinde 2 ödül birden alan  Altınyıldız Kurumlarının başarılarının devamını diler; Kurucu,yönetici,öğretmen,veli ve öğrencilerimizi kutlarız.

Haberi Paylaş: