Altınyıldız Koleji’ni ziyaret eden Mustafa KIRBOĞA’ya Kapadokya Tanıtım Ödülü verildi.

 Altınyıldız Kolejinde Yönetici,öğretmen ve öğrenciler tarafından Mustafa Kırboğa'ya yaptığı tanıtımlardan dolayı plaket verildi.

Altınyıldız Kolejinden yapılan açıklamada; Sayın Mustafa KIRBOĞA Kapadokya bölgesinde tanıtım,kültür,ve sanat alanlarında bugüne kadar bir çok başarılara imza atmıştır.Özellikle Kapadokya’da çekilen ve çekimleri halen devam eden film, dizi ve reklam çekimlerinde yapım ve cast sorumlusu görevini üstlenği belirtilmiştir.

Bugüne kadar 54 plaket, takdir ve teşekkür ödülü aldığını belirten Mustafa KIRBOĞA ise; ''Aldığım en anlamlı ödül Altınyıldız Koleji’nden aldığım ödül oldu.Eğitim camiasından aldığım bu ödülle çalışma şevkimiz daha da arttırmıştır.

Her yıl binlerce turistin ziyaret ettiği Kapadokya bölgemizin her alanda tanıtımı için çalışıyoruz.Bölgemiz doğal bir film platosudur.Dünyada başka bir örneği yoktur.Tanıtımı halen yeterli noktada değildir.Amacımız bu güzellikleri Türkiye ve Dünyayla paylaşmaktır.

Altınyıldız Koleji çalışmalarımıza büyük destek vermektedir.Yılanların Öcü dizisinde de destekleri devam etmiştir.Yapımcılığını Koliba Filmin üstlendiği  Yılanların Öcü dizisine ve ekibi adına da Altınyıldız Kolejine teşekkür ederim.'' demiştir.

Genel Müdür Serhat İĞDECİ,Lise Müdürü Özkan KILINÇ’a ve Okul Aile Birliği Başkanı Kemal GÜNER öğrencilerle birlikte Mustafa Kırboğa'ya Kapadokya Tanıyım Ödülü vermiştir.

  Kapodokya bölgesinin tanıtımına birçok katkı sağlayan Mustafa KIRBOĞA’ya Altınyıldız Koleji olarak teşekkür ediyoruz.  

Haberi Paylaş: