Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92.yıldönümü Altınyıldız Eğitim Kurumlarında düzenlenen çeşitli törenlerle kutlanıyor.

Altınyıldız Koleji Konferans Salonunda bu gün 2 kez düzenlenen Cumhuriyet Programı Edebiyat Öğretmeni İbrahim Sağlam’ın konuşmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından

Altınyıldız Koleji öğrencileri birbirinden güzel türküler ve şarkılar seslendirdiler.

Programa katılan veliler, öğretmenler ve öğrencilerin coşkuyla eşlik ettikleri etkinliğin sonunda okul korosu ve davetliler Türk Bayraklarıyla hep birlikte marşlar söyledi.

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 92.Yıldönümünü Altınyıldız Koleji olarak kutlarken, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Şehitlerimizi, Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Konser programında :

ASYA BALCI

ŞERİFE EKER

AYÇA ÖGEDEY

Görev almıştır.Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz