Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla okulumuz Altınyıldız Koleji Müdür yardımcısı Korhan Aslaner, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nurettin Şahin’in rehberliğinde Altınyıldız Koleji öğrencilerimizi temsilen bir grup öğrencimiz İl Müftümüz Yakup Öztürk'ü e onun şahsında tüm İl Müftülüğü camiasının ve tüm halkımızın Kutlu Doğum Haftasını kutlamak üzere 17.04.2015 Cuma günü ziyaret etmişlerdir.

         Öğrencilerimizi kabul eden İl Müftümüz Yakup Öztürk'  günün anlam ve önemini, Diyanet İşleri Başkanlığının kuruluş ve görevlerini belirten bilgiler vermiştir.

         Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Nurettin Şahin Müftülüğümüzün bu anlamlı gününü kutlayarak, yapılan çalışmalar, gerçekleştirilen proğramlardan dolayı teşekkür ederek, Alemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin rahmetinin üzerimize olması dileğinde bulunmuştur.

           Öğrencilerimizin ziyaretinden çok memun olan İl Müftümüz de , okulumuza, öğrencilerimize teşekkür ederek Kutlu Doğum Haftasının milletimizin, tüm İslam ve insanlık aleminin huzu ve mutluluğuna vesile olması dilek ve temennisinde bulunmuştur.

Haberi Paylaş: