Eğitimin dört duvar arasında kalmak yerine, yerinde öğrenmeyle daha kalıcı olduğuna inanan Özel Altınyıldız Koleji, eğitim gezileri kapsamında Türkiye’nin en büyük Patates Tohum Üretim Tesislerini bünyesinde bulunduran Doğa Tohumculuğu ziyaret etti.


El değmeden üretilen, paketlenen ürünleri, laboratuvar ortamında analizi yapılan mamulleri yerinde gören öğrenciler, Doğa Tohumculuk A.Ş.’nin tertemiz ortamına hayran kaldı.Enfes patateslerden tatma imkânı da bulan öğrencilerimiz eğitimin yerinde daha kalıcı olduğuna inandılar.

Öğrenciler geziden duydukları memnuniyeti dile getirirken bu tür gezilerle derslerin daha iyi anlaşıldığını, teoriyi pratikle birleştirdiklerini ifade ettiler.


Bizleri güler yüzleriyle ağırlayan Doğa Tohumculuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup KARAHAN, Genel Müdür Mashar TAŞKIN ve Altınyıldız Koleji mezunlarından Genel Müdür Yardımcısı Çağatay ÖZDİL’e, tüm çalışanlara ve işletme yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.


Altınyıldız Koleji olarak, Nevşehir’e ve Türkiye ekonomisine katkılarından dolayı Doğa Tohumculuk A.Ş. yetkililerine teşekkür ederiz.

Haberi Paylaş: