ALTINYILDIZ KOLEJİNDEN ALKIŞLANAN ETKİNLİK

GELENEKSEL 2. 8.SINIFLAR  KİTAP OKUMA YARIŞMASI BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Nevşehir genelindeki bütün 8.sınıf öğrencileri arasında kitap okumaya olan ilgiyi artırmak kendine güven duygusunu geliştirmek, okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla ''Altınyıldız Koleji 2.Nevşehir Geneli 8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışması'' düzenleniyor.

Kaybedeni olmadığı bu yarışmada ;Her okulun 3’er kişilik öğrenci takımlarıyla katılacağı yarışmada;

1.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Küçük Altın - Ipod - Kitap - Katılım Belgesi

2.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Küçük Altın - Kitap - Katılım Belgesi

3.Okul Ekibine   :  3'er öğrenci 1'er Gram Altın - Kitap - Katılım Belgesi hediye edilecektir.

Geçtiğimiz sene 1.si düzenlenen Nevşehir Geneli 8.Sınıflar Kitap Okuma Yarışmasına 11 okuludan 36 öğrenci ve 12 danışman öğretmenin katılımı ile gerçekleşmişti. Birinci Nevşehir Geneli Kitap Okuma Yarışmasında dereceye giren okullar ve katılımcı öğrenciler ;

DERECEYE GİREN OKULLAR VE KATILIMCI ÖĞRENCİLER

Emirhan ÜNAL

Nursel Gürsen TÜYSÜZ

3 Öğrenciye 1'er İpot Müzik Çalar,Kitap ve Katılım Belgesi,Plaket

Geleneksel 2.Kitap Okuma Yarışmasının başvuruları 21 Aralık 2015 tarihinde sona eriyor.

Yarışma 23 Aralık 2015 Çarşamba günü Altınyıldız Koleji Lise Konferans salonunda yapılacaktır.

Uygarlığın yapısını oluşturan kitap sevgisi ve okuma alışkanlıüını öğrencilere kazandırmayı hedefleyen Altınyıldız Kolejini kutlarız.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ