9.Cumhubaşkanımız Süleyman DEMİREL’e Allah’tan rahmet,ailesine sevenlerine ve Türk Ulusuna başsağlığı diliyoruz.Mekanı Cennet olsun.                                                                

Cumhurbaşkanı Süleyman DEMİREL;Altınyıldız Koleji tarafından düzenlenen 1. ve 2. Ulusal Kapadokya Çocuk Meclisleri delegelerini,Azerbaycan Bakü Merdekan 123 nolu kardeş okulumuz heyetini ve Altınyıldız Koleji öğrencilerini defalarca Çankaya Köşküne davet etmiştir. Çeşitli armağanlarla öğrencileri ve okulumuzu ödüllendiren Demirel, okulumuzun başarılarını takdirle karşılamıştır.

Altınyıldız Koleji’nin Çocuk Meclisinin çalışmalarından duyduğu memnuniyetten dolayı şapkasını okulumuza hediye etmişti.Birleşmiş Milletler tarafından Makedonya’da düzenlenen Dünya Çocuk Zirvesinde Türkiye temsilcisi olarak seçilen okulumuz heyeti,Sayın Demirel’in tüm dünya çocuklarına yönelik mesajını uluslararası toplantıda okumuştu.

Ülkemize,Ulusumuza sayısız hizmetleri olan 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL’in Altınyıldız Kolejine hediye ettiği Şapkasını okul müzemizde sergilemeye devam edeceğiz.

Mekanı cennet, ruhu şad olsun.

Haberi Paylaş: