ALTINYILDIZ KOLEJİNDE VELİ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejinde veli toplantılarına 6 Aralık 2015 Pazar günü devam edildi.

Sabah Saat 09:00’da Lise 9.sınıflarla başlayan toplantı,10,11ve 12.sınıfların velilerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Öğrenci velilerinin büyük ilgi gösterdiği toplantıda öğrencilerin genel durumları yanı sıra,deneme sınavları sonuçları,üniversite hazırlık çalışmaları,haftasonu kurslar,Altınyıldız test yayınları,öğrencilere verilen psikolojik destek çalışmaları hakkında da bilgiler verilmektedir.

Toplantıya katılan öğrenci velilerine Altınyıldız Koleji Rehberlik Birimi tarafından hazırlanan Bilgilendirme Kitapçıkları dağıtıldı.

Veli toplantılarına Nevşehir Milletveliki Sayın Mustafa AÇIKGÖZ,Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversirtesi Rektörü Prof. Dr.Filiz KILIÇ,İl Jandarma Alay Komutanı Albay Metin ALKAYA ve çok sayıda velimiz katılmıştır.