Türkiye’nin Örnek Okulu  Altınyıldız Koleji’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Altınyıldız Koleji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN, Başkan Yardımcısı Fevzi KARACA, Genel Müdür Serhat İĞDECİ Özel Altınyıldız Eğitim Kurumları Okul binalarını ayrı ayrı ziyaret ederek Okul Müdürleri, Mehmet ERAVCI ve Özkan KILINÇ ile birlikte tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladılar. Ziyaretlerde öğretmenlere eğitim amaçlı tablet ile birlikte çiçekte sunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp ÖZALTIN okul yöneticilerine, öğretmenlere ve tüm çalışanlara başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, öğretmenler günlerini kutlamıştır.

Altınyıldız Eğitim Kurumlarında 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları 4 ayrı programla Pazartesi günü devam edecektir.