Altınyıldız Kolejini ziyaret eden Şampiyon Boksörümüz hedefinin,Avrupa Şampiyonluğunu Türkiye'ye kazandırmak olduğunu söyledi.

Genel Müdür Serhat İĞDECİ başta olmak üzere Altınyıldız Koleji kurumları,yöneticileri ve öğretmenlerine minnettar olduğunu belirten YILDIZ,Üniversite tercihini Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi'nden yana kullanacağını ifade etti.

Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Esra YILDIZ Gençler Türkiye Şampiyonluğunun ardından, seçilmiş olduğu Bayan Boks Milli Takım kadrosu ile birlikte 15 Ağustos 2015 tarihinde Macaristan'da düzenlenecek olan Gençler Avrupa Şampiyonasında 60 kg da ülkemizi temsil edecek. Şampiyon öğrencimizi tebrik ediyor, yetişmesinde emekleri geçen ailesini, antrenörlerini ve öğretmenlerini kutluyoruz.